01
Локација:ул. Христо Смирневски бр.55 КО Центар 1
Вкупна површина на земјиште:290m2
Вкупна нето изградена површина:564m2
Станови:8
Изведен објект:2001

Првиот објект е на ул. Христо Смирневски бр.55 КО Центар 1 (позади Радио Бран). Вкупна нето изградена површина е 564м2 од кои 539 станбен простор (8 станови) и 25м2 подрумски простор. Дополнително има 100м2 заеднички простор. Со градба е започнато во март 2001, а се заврши во декември 2001. Вкупен период на изградба беше 9 месеци. Сите станови беа распродадени во текот на градба. Овој проект е комплетно инвестиран од сопствени средства.

 

Овој проект е од посебна важност за фирмата Пандев ДОО, го означува почетокот на нова ера со инвестиции во станбено деловни објекти.

02
Локација:Багдатска број 3 КО Карпош
Вкупна површина на земјиште:390m2
Вкупна нето изградена површина:833m2
Станови:12
Изведен објект:2003

Нашиот втор објект, на улица Багдатска број 3 КО Карпош, веднаш спроти ресторан Сидро беше почнат август 2002, а се заврши април 2003. Вкупна површина на земјиште 390м2, основа на изграден објект е 140м2. Вкупна нето површина е 833м2, од кои 810м2 станбен простор (12 станови), и 23 м2 подрумски простор. Додатно има околу 80м2 заеднички простории. Градбата на објектот траеше вкупно 9 месеци, со завршување на истиот објектот е комплетно продаден и предаден на новите сопственици. Овој проект исто така беше финансиран од сопствени средства.

03
Локација:Мајаковски бр.3 и 5 КО Центар 1
Вкупна површина на земјиште:320m2
Вкупна нето изградена површина:1340m2
Станови:12
Деловни простории:10
Изведен објект:2004

Третиот објект е на улица Мајаковски бр.3 и 5 КО Центар 1 (спроти универзална сала, позади кафичот Броз). Вкупна површина на земјиште е 320м2, основа на објект е 260м2. Вкупна нето изградена површина е 1340м2 од кои 750м2 (12 станови), 283м2 деловен простор и 307м2 гаражен простор. Со градба се започна во јуни 2003 година, а се заврши мај 2004 година. Вкупен период на изградба беше 11 месеци. Инвестицијата беше со сопствени средства. Објектот е распродаден цел во текот на градба.

04
Локација:Црвена Вода број 8
Вкупна површина на земјиште:320m2
Вкупна нето изградена површина:1340m2
Станови:15
Деловни простории:4
Изведен објект:2005

Четвртиот објект е на улица Црвена Вода број 8, (до Броз кафе). Вкупна површина на земјиштето е 320м2, основа на објект 196м2. Вкупна нето површина 1462 од кои 918м2 станбен простор (15 станови), 249м2 деловен простор и 295м2 гаражен и подрумски простор. Со градба се започна во јуни 2004 година, и се заврши комплетно јуни 2005 година. Вкупен период на изградба беше 12 месеци.

05
Локација:Дане Крапчев бр 13. КО Центар 1
Вкупна површина на земјиште:330m2
Вкупна нето изградена површина:996m2
Станови:11
Деловни простории:1
Изведен објект:2008

Петиот објект е на ул.Дане Крапчев бр 13. КО Центар 1 (Дебар Маало). Вкупна површина на земјиштето е 330м2, основа на изграден објект 152м2. Вкупна нето изградена површина е 996м2 од кои 528м2 се станбен простор (11 станови), 81м2 дукан и 283м2 гаражен простор и подрумски простор. Со изградба започна април 2008 година и се заврши декември 2008 година. Вкупен период на изградба до примопредавање на новите сопственици беше 8 месеци. Становите се продадени сите во текот на градба.

06
Локација:Вангел Тодоровски бр.17
Вкупна површина на земјиште:1359m2
Вкупна нето изградена површина:5038m2
Станови:59
Изведен објект:2012

Шестиот објект е на улица Вангел Тодоровски бр.17 населба Аеродром (во близина на поликлиниката Јане Сандански). Вкупна површина на земјиштето е 1359м2, основа на изграден објект е 500м2. Вкупна нето изградена површина е 5038м2 од кои 3000м2 станбен простор (59 станови во два влезови, на 8 нивоа), 2038 м2 гаражен, подрумски и заеднички простор (73 паркинг места по 16м2, подрумски простории околу 200м2 и остатокот заеднички простории. Со изградба се започна јуни 2011 а со објектот беше завршен ноември 2012 година. Становите се продадени сите во тек на градба.

07
Локација:Мелсунген, Германија
Вкупна површина на земјиште:1370m2
Вкупна нето изградена површина:1300m2
Станови:8
Изведен објект:2017

Седмиот објект во кој имаме инвестирано е во Мелсунген, Германија. Вкупна површина на градба е 1370м2, основа на изграден објект е 400м2. Вкупнa нето површина на изградениот објект е 1300м2, од кои 900м2 станбен простор (8 станови) и 400 м2 гаражен и подрумски простор. Со градба се започна декември 2015 година, а се заврши април 2017 година. Објектот е распродаден во тек на градба.

 

Овој проект не’ прави една од ретките фирми што има инвестирано во Германија по европски и највисоки стандарди. Со градба се започна декември 2015 година, а се заврши април 2017 година. Градена да биде еколошки штедлива со највисок квалитет на материјали. Тој стандард во Германија беше наречен КВ 70 , со што им беше овозможено на купувачите да добијат кредит со пониски каматни стапки од стандардите.

 

08
Локација:Бранислав Нушиќ бр.6, Скопје
Вкупна површина на земјиште:535m2
Вкупна нето изградена површина:1956m2
Станови:25
Изведен објект:2019

Објект А2 домување во станбена зграда, се наоѓа на ул.Бранислав Нушиќ бр.6 КО Карпош (Полициска станица Карпош). Вкупнa нето планирана површина е 1956м2, од кои 1429м2 станбен простор (25 станови распоредени на 5 ниво) , 199м2 затворен гаражен простор на едно ниво и 328 м2 заеднички простории и комуникации. Со изградба на истиот се започна на 22.04.2019 година, а се планира да биде завршен најдоцна до август 2020год. Објектот ќе се карактеризира со добра топлинска и звучна изолација, современ изглед, квалитетен живот. Нуди различни видови станбени единици,од 26м2 до 84м2, станови со една спална, две спални и три спални. Се наоѓа на топ локација, тивко место за живеење, а блиску до центар, блиску до се што е потребно за добар, современ, безбеден живот. Околината нуди се’ што е потребно за квалитетен живот: детска градинка, училишта, факултет, супермаркети, пазар, парк, болници, лесна сообраќајна поврзаност со цело Скопје.