fbpx

project Srekjko Puzhalka no.52, Chento

Total area of land:491m2
Total net built area:1186m2
Apartments:8
Building year:2020

This investment is focused on providing a high-quality, peaceful, and family-oriented living environment away from the hustle and bustle of the city while maintaining fast and convenient access to the city center. The total net area built is 1186m², consisting of 8 apartments and 1 commercial space. It offers a unique approach to life, emphasizing a stronger connection to nature and a slower pace away from the fast-paced city life. The realization of the investment started on July 3, 2020, and it was completed in July 2021.

Мove with mouse over photo and choose floor

The building is near:

 • Детска градинка 25 Мај – 750м.
 • ОУ Крсте Мисирков -950м.
 • ОУ Дане Крапчев – 950м.
 • Универзитет Кирил и Методи – 5,6 км.
 • Факултет за земјоделство,ветерина и шумарство – 3,7км.
 • Локалитет Тумба Маџари – 1.1км.
 • Супермаркет Тинекс,Стопанска Банка,Комерцијална Банка – 500м.
 • Парк Гази Баба – 4.6км.
 • Стадион Борис Трајковски -1,2км.
 • Пазар,Поликлиника Ченто,Пошта,Тутунска Банка,Трговски центар – 850м.
 • Камник – 1,3км.
 • Плоштад-центар Скопје – 7км.
 • Обиколница исток – 800м.
 • Локацијата е внимателно избрана и се наоѓа на тивко место кое е целосно урбанизирано и опкружено со зеленило и чист воздух. Се наоѓа сосема блиску до центарот на градот со одличен пристап и едноставна комуникација до главните градски булевари.
 • Во негова непосредна близина се наоѓаат сите неоходни сервисни и услужни дејности, административни и институционални објекти како детска градинка, училишта, супермаркети, пазар, парк, болници и друго.

for more information

Contact us:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Send us a message