fbpx

проект Среќко Пужалка бр. 52, Ченто

Вкупна површина на земјиште:491m2
Вкупна нето изградена површина:1186m2
Станови:8
Изведен објект:2020

Објектот е планиран како станбена куќа за семејно живеење.

Се наоѓа на ул. Среќко Пужалка, бр.52 односно Ченто КО Синѓелик 1.

Вкупната нето планирана површина е 1186м2, од кои 740м2 ќе бидат станбен простор (со 8 станови кои се распоредени на 4 нивоа), 314м2 се планирани за затворен гаражен и подрумски простор на едно ниво и 132 м2 се планирани за заеднички простории и комуникации.

Изградбата на објектот започна на 03.07.2020 година, а се планира да биде завршен најдоцна до јули 2021 година.

Објектот ќе се карактеризира со одлична топлинска и звучна изолација, современ урбан изглед, и ќе ги овозможи сите карактеристики на квалитетен и семеен живот.

Се нудат повеќе видови станбени единици и тоа од 38м2 па се до 168м2. Становите имаат една, две спални или три спални.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

 • Детска градинка 25 Мај – 750м.
 • ОУ Крсте Мисирков -950м.
 • ОУ Дане Крапчев – 950м.
 • Универзитет Кирил и Методи – 5,6 км.
 • Факултет за земјоделство,ветерина и шумарство – 3,7км.
 • Локалитет Тумба Маџари – 1.1км.
 • Супермаркет Тинекс,Стопанска Банка,Комерцијална Банка – 500м.
 • Стадион Борис Трајковски -1,2км.
 • Парк Гази Баба – 4.6км.
 • Пазар,Поликлиника Ченто,Пошта,Тутунска Банка,Трговски центар – 850м.
 • Камник – 1,3км.
 • Обиколница исток – 800м.
 • Плоштад-центар Скопје – 7км.
 • Локацијата е внимателно избрана и се наоѓа на тивко место кое е целосно урбанизирано и опкружено со зеленило и чист воздух. Се наоѓа сосема блиску до центарот на градот со одличен пристап и едноставна комуникација до главните градски булевари.
 • Во негова непосредна близина се наоѓаат сите неоходни сервисни и услужни дејности, административни и институционални објекти како детска градинка, училишта, супермаркети, пазар, парк, болници и друго.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата