fbpx

проект Среќко Пужалка бр. 52, Ченто

Кат:1
Вкупна површина:186.9m2
Станови на кат1

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 1 Среќко Пужалка
Стан 2 Стан 3 Стан 4

Стан 2

Стан 3

Стан 4

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:1
Површина:42m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:77.9m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:59.60m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата