fbpx
31 мај 2019

Анета и Влатко Митеви

Сакаме јавно да изразиме голема благодарност до Пандев ДОО за ефикасноста и ефективноста како и квалитетот при изведбата на станбениот објект на ул. Дане Крапчев бр.13 Општина Центар (Дебар Маало), каде што сме и сопственици на стан во истиот објект. Градените зафати се одвиваа по доставениот план од страна изведувачот во наведените рокови во купопродажниот […]

Види повеќе
31 мај 2019

Калин Бабушку – Управител и сопственик на „Македонија Експорт“

Нашата соработка започна во 2011 година, принципиелноста и квалитетот би ги нагласил како главни атрибути на Пандев ДОО, како корисници на еден од становите на објект „Црвена Вода бр. 8“. Објектот е изграден во 2005 година и до денес немам никакви замерки кон квалитетот на истиот. Кон идните потенцијални купувачи препорачувам да не се двоумат […]

Види повеќе
31 мај 2019

Гоце Ѓоноски – Управител на „Зенит Монт“

Како соработници и сопственици на стан во објектот Аеродром 2012 година, имаме уникатна шанса, но и обврска да дадеме отчет за нашата соработка со фирмата Пандев ДОО. Како изведувачи на објектот можеме слободно да нагласиме дека квалитетот е на врвно ниво, и сакам да потенцирам на волјата на инвеститорот да не штеди во квалитетот на […]

Види повеќе
31 мај 2019

Архитект Ѓоко Динев

Ја користам можноста и ја поздравувам иницијативата на фирмата Пандев ДОО Скопје да своите градби ги презентира на интернет страна која ќе биде достапна за секој. Со фирмата Пандев ДОО Скопје, имам соработка од средината на 2000 година кога за прв пат направи смел чекор во полето на инвестирање во станбени згради и тоа на […]

Види повеќе
31 мај 2019

Mr.Pharm Марија Шкварча Поповска – ПЗУ Аптека Марија Гален Фарм Скопје

Кога решив да отворам свој бизнис (аптека), освен локацијата, многу важно ми беше и со кого ќе соработувам (почнувајќи од изнајмување на деловниот простор). Стабилниот и професионален однос се забележа уште при првата средба, така што без пречки ги договоривме деталите, и сеуште така функционираме десет полни години. Сопствениците на Пандев ДОО, чиј што деловен […]

Види повеќе
31 мај 2019

Сопственик на стан во зграда Аеродром

2012 godine doselila sam se u Skoplje, Makedoniju zbog promene radnog mesta. Trazila sam da kupim jednosoban stan. Kako nikoga ne poznajem u Skoplju morala sam da pogledam mnogo stanova na dosta lokacija. Uzimajuci u obzir kvalitet gradnje, interesantnu lokaciju Aerodrom – Skoplje, kao i poslovnu komunikaciju i saradnju investitora, odlucila sam se za firmu […]

Види повеќе