fbpx
31 мај 2019

Гоце Ѓоноски – Управител на „Зенит Монт“

Како соработници и сопственици на стан во објектот Аеродром 2012 година, имаме уникатна шанса, но и обврска да дадеме отчет за нашата соработка со фирмата Пандев ДОО. Како изведувачи на објектот можеме слободно да нагласиме дека квалитетот е на врвно ниво, и сакам да потенцирам на волјата на инвеститорот да не штеди во квалитетот на материјалите и зградата. Станбено-колективна зграда, но постигнат е фамилијарен ефект со тоа што има два посебни влеза со 3-4 апартмани на кат. Со две нивоа на паркинг, комотна комункација со дво насочна улица во паркингот. Со Пандев ДОО сте во сигурни раце.