fbpx

Категории

28 ноември 2019

Недвижности – сигурни и долгорочни инвестиции

Сега е вистинското време да се инвестира во недвижности. Познавачите на пазарот очекуваат зголемување на цените на квадратниот метар но и на закупнините. Недвижностите – сигурна инвестиција Вложувањето во куќи, станови и деловен простор е еден од најсигурните начини за да се зачува вредноста на парите. Познавачите на пазарот велат дека на среден и долг […]

Види повеќе