fbpx
31 мај 2019

Анета и Влатко Митеви

Сакаме јавно да изразиме голема благодарност до Пандев ДОО за ефикасноста и ефективноста како и квалитетот при изведбата на станбениот објект на ул. Дане Крапчев бр.13 Општина Центар (Дебар Маало), каде што сме и сопственици на стан во истиот објект.

Градените зафати се одвиваа по доставениот план од страна изведувачот во наведените рокови во купопродажниот договор од страна на Пандев ДОО за изведба на повеќе фази на градбата на објектот, a ние како купувачи можевме слободно да го планираме вселувањето во станот.

Слободно можеме да кажеме дека Пандев ДОО е фирма со доверба и сигурност во секој поглед во дејноста на градежниот сектор. Со голема благодарност и почит кон Пандев ДОО. Поздрав