fbpx
31 мај 2019

Mr.Pharm Марија Шкварча Поповска – ПЗУ Аптека Марија Гален Фарм Скопје

Кога решив да отворам свој бизнис (аптека), освен локацијата, многу важно ми беше и со кого ќе соработувам (почнувајќи од изнајмување на деловниот простор). Стабилниот и професионален однос се забележа уште при првата средба, така што без пречки ги договоривме деталите, и сеуште така функционираме десет полни години. Сопствениците на Пандев ДОО, чиј што деловен простор изнајмувам, буквално секогаш се заинтересирани и присутни за било која потреба од моја страна и секогаш ми излагале во пресрет. Стабилноста на фирмата во секој поглед ми овозможува непречено да си ја обавувам својата дејност, додека професионалноста на вработените е на високо ниво. Во иднина, за секоја моја потреба од недвижности, Пандев ДОО е првата компанија на која што би се обратила, пред сè заради високиот квалитет, но и искрениот и професионален однос, што денес е вистинска реткост. Секој што разбира и за себе сака квалитет тоа ке го препознае.