fbpx
31 мај 2019

Калин Бабушку – Управител и сопственик на „Македонија Експорт“

Нашата соработка започна во 2011 година, принципиелноста и квалитетот би ги нагласил како главни атрибути на Пандев ДОО, како корисници на еден од становите на објект „Црвена Вода бр. 8“. Објектот е изграден во 2005 година и до денес немам никакви замерки кон квалитетот на истиот. Кон идните потенцијални купувачи препорачувам да не се двоумат за соработка со фирмата Пандев ДОО.