fbpx

проект Црвена Вода број 8

Вкупна површина на земјиште:320m2
Вкупна нето изградена површина:1462m2
Станови:
Изведен објект:2005

Четвртиот објект е на ул. „Црвена Вода“ бр. 8, (до кафулето „Броз“). Вкупна површина на земјиштето е 320m², основа на објект 196m². Вкупна нето површина 1462m² од кои 918m² станбен простор (15 станови), 249m² деловен простор и 295m² гаражен и подрумски простор. Со градба се започна во јуни 2004 година, и комплетно се заврши во јуни 2005 година. Вкупен период на изградба беше 12 месеци.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата