fbpx

проект Мајаковски бр.3 и 5 КО Центар 1

Вкупна површина на земјиште:320m2
Вкупна нето изградена површина:1340m2
Станови:
Изведен објект:2004

Третиот објект е на ул. „Мајаковски“ бр.3 и 5, КО Центар 1 (спроти Универзална Сала, позади кафулето „Броз“). Вкупна површина на земјиште е 320m², основа на објект е 260m². Вкупна нето изградена површина е 1340m² од кои 750m² (12 станови), 283m² деловен простор и 307m² гаражен простор. Со градба се започна во јуни 2003 година, а се заврши во мај 2004 година. Вкупен период на изградба беше 11 месеци. Инвестицијата беше со сопствени средства. Објектот е распродаден цел во текот на градба.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата