fbpx

проект Мелсунген , Германија

Вкупна површина на земјиште:1370m2
Вкупна нето изградена површина:1300m2
Станови:
Изведен објект:2017

Седмиот објект во кој имаме инвестирано е во Мелсунген, Германија. Вкупна површина на градба е 1370м2, основа на изграден објект е 400м2. Вкупнa нето површина на изградениот објект е 1300м2, од кои 900м2 станбен простор (8 станови) и 400 м2 гаражен и подрумски простор. Со градба се започна декември 2015 година, а се заврши април 2017 година. Објектот е распродаден во тек на градба.

 

Овој проект не’ прави една од ретките фирми што има инвестирано во Германија по европски и највисоки стандарди. Со градба се започна декември 2015 година, а се заврши април 2017 година. Градена да биде еколошки штедлива со највисок квалитет на материјали. Тој стандард во Германија беше наречен КВ 70 , со што им беше овозможено на купувачите да добијат кредит со пониски каматни стапки од стандардите.

 

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата