fbpx

проект Вангел Тодоровски бр.17

Вкупна површина на земјиште:1359m2
Вкупна нето изградена површина:5038m2
Станови:
Изведен објект:2012

Шестиот објект е на улица Вангел Тодоровски бр.17 населба Аеродром (во близина на поликлиниката Јане Сандански). Вкупна површина на земјиштето е 1359м2, основа на изграден објект е 500м2. Вкупна нето изградена површина е 5038м2 од кои 3000м2 станбен простор (59 станови во два влезови, на 8 нивоа), 2038 м2 гаражен, подрумски и заеднички простор (73 паркинг места по 16м2, подрумски простории околу 200м2 и остатокот заеднички простории. Со изградба се започна јуни 2011 а со објектот беше завршен ноември 2012 година. Становите се продадени сите во тек на градба.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата