fbpx
Назад во кат

стан Трособен 1 Среќко Пужалка

Вкупна површина:82m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Дневна 28
Кујна 4.8
Купатило 4.1
Спална соба 14
Соба 12.07
Гостинско купатило 3.6
Ходник 9.24
Тераса 3.6
Утилити 3.1
Вкупно 82

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата