fbpx
Назад во кат

стан Трособен 6 Среќко Пужалка

Вкупна површина:82.3m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Ходник 7.2
Тоалет 1.5
Остава 1
Дневна + Кујна 30
Спална соба 17
Спална соба 11.2
Бања 4.3
Тераса 5.7
Вкупно 82.3

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата