fbpx

проект Црниче, Востаничка 33

Кат:Кат 2, Влез 3
Вкупна површина:82.63m2
Станови на кат1

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 2 – Влез 3 – Црниче
Стан 3

Стан 3

Пребарај станови во зградата:

Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата