fbpx

проект Багдатска број 3 КО Карпош

Вкупна површина на земјиште:390m2
Вкупна нето изградена површина:833m2
Станови:
Изведен објект:2003

Нашиот втор објект, на ул. „Багдатска„ бр. 3, КО Карпош, веднаш спроти ресторан „Сидро“ беше почнат во август 2002, а се заврши во април 2003. Вкупна површина на земјиште 390m², основа на изграден објект е 140m². Вкупна нето површина е 833m², од кои 810m² станбен простор (12 станови), и 23m² подрумски простор. Додатно има околу 80m² заеднички простории. Градбата на објектот траеше вкупно 9 месеци, со завршување на истиот објектот е комплетно продаден и предаден на новите сопственици. Овој проект исто така беше финансиран од сопствени средства.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата