fbpx

проект Дане Крапчев бр 13. КО Центар 1

Вкупна површина на земјиште:330m2
Вкупна нето изградена површина:996m2
Станови:
Изведен објект:2008

Петиот објект е на ул. „Дане Крапчев“ бр. 13, КО Центар 1 (Дебар Маало). Вкупна површина на земјиштето е 330m², основа на изграден објект 152m². Вкупна нето изградена површина е 996m² од кои 528m² се станбен простор (11 станови), 81m² дуќан и 283m² гаражен простор и подрумски простор. Со изградба започна во април 2008 година и се заврши во декември 2008 година. Вкупен период на изградба до примопредавање на новите сопственици беше 8 месеци. Становите се продадени сите во текот на градба.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата