fbpx

проект Христо Смирневски бр.55 КО Центар 1

Вкупна површина на земјиште:290m2
Вкупна нето изградена површина:564m2
Станови:
Изведен објект:2001

Првиот објект е на ул. „Христо Смирневски“ бр. 55, КО Центар 1 (позади Радио Бран). Вкупна нето изградена површина е 564m² од кои 539m² станбен простор (8 станови) и 25m² подрумски простор. Дополнително има 100m² заеднички простор. Со градба е започнато во март 2001, а се заврши во декември 2001. Вкупен период на изградба беше 9 месеци. Сите станови беа распродадени во текот на градба. Овој проект е комплетно инвестиран од сопствени средства.

 

Овој проект е од посебна важност за фирмата Пандев ДОО, го означува почетокот на нова ера со инвестиции во станбено-деловни објекти.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата