fbpx
Назад во кат

стан Четворособен 15 Тетовска

Вкупна површина:69.4m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Влез керамички плочки малтерисано 6.0
Кујна керамички плочки кер.пл./малтер. 5.2
Трпезарија и боравок паркет малтерисано 22.8
Дегажман паркет малтерисано 3.9
Спална соба паркет малтерисано 10.3
Еднокреветна соба паркет малтерисано 6.8
Еднокреветна соба паркет малтерисано 6.6
Бања керамички плочки керамички плочки 3.3
Тоалет керамички плочки керамички плочки 1.5
Балкон керамички плочки фасадна обработка 3.0
Вкупно 69.4

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата