fbpx

проект Тетовска бр. 40, Центар

Кат:Поткровје
Вкупна површина:165.6m2
Станови на кат2

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Поткровје – Тетовска
Стан 15 Стан 16

Стан 15

Стан 16

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:Поткровје
Површина:85.1m2
img18

Продадено

Кат:Поткровје
Површина:69.4m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата