проект Тетовска бр. 40, Центар

Кат:1
Вкупна површина:172.6m2
Станови на кат3

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 1 – Тетовска
Стан 3 Стан 4 Стан 5

Стан 3

Стан 4

Стан 5

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:1
Површина:50.3m2
img18

Двособен 4 Тетовска

Види повеќе
Кат:1
Површина:38m2
img18

Трособен 3 Тетовска

Види повеќе
Кат:1
Површина:72.7m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата