fbpx

проект Тетовска бр. 40, Центар

Кат:Приземје
Вкупна површина:143.8m2
Станови на кат2

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Приземје – Тетовска
Стан 1 Стан 2

Стан 1

Стан 2

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:60.9m2
img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:60.9m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата