fbpx

проект Тетовска бр. 40, Центар

Кат:2
Вкупна површина:172.6m2
Станови на кат3

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 2 – Тетовска
Стан 6 Стан 7 Стан 8

Стан 6

Стан 7

Стан 8

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:2
Површина:50.3m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:38m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:72.7m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата