fbpx
Назад во кат

стан Четворособен 21

Вкупна површина:84.2m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 2.8
Кујна Керамички плочки Поликолор 7.5
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ТРПЕЗАРИЈА Повеќеслоен паркет Поликолор 27.4
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 11
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 11.2
Спална соба 3 Повеќеслоен паркет Поликолор 9.9
Дегажман Повеќеслоен паркет Поликолор 4.9
Бања Керамички плочки Хантер даглас 3.7
Тоалет Керамички плочки Хантер даглас 1.9
Вкупно без тераса 80.3
тераса Керамички плочки 3.9
Вкупно 84.2

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата