fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Кат:Подкровје
Вкупна површина:304.5m2
Станови на кат5

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Подкровје  – Бранислав Нушиќ
Стан 21 Стан 22 Стан 23 Стан 24 Стан 25

Стан 21

Стан 22

Стан 23

Стан 24

Стан 25

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:Подкровје
Површина:60.6m2
img18

Продадено

Кат:Подкровје
Површина:61.3m2
img18

Продадено

Кат:Подкровје
Површина:43.4m2
img18

Продадено

Кат:Подкровје
Површина:54.9m2
img18

Продадено

Кат:Подкровје
Површина:84.2m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата