fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Кат:1
Вкупна површина:305m2
Станови на кат5

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 1 – Бранислав Нушиќ
Стан 6 Стан 7 Стан 8 Стан 9 Стан 10

Стан 6

Стан 7

Стан 8

Стан 9

Стан 10

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:1
Површина:61.1m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:62m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:25.8m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:70.9m2
img18

Продадено

Кат:1
Површина:84.2m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата