fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Кат:Приземје
Вкупна површина:208.5m2
Станови на кат5

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Приземје – Бранислав Нушиќ
Стан 1 Стан 2 Стан 3 Стан 4 Стан 5

Стан 1

Стан 2

Стан 3

Стан 4

Стан 5

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:29.3m2
img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:54.4m2
img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:33.9m2
img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:43m2
img18

Продадено

Кат:Приземје
Површина:48.1m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата