fbpx
Назад во кат

стан Двособен 2

Вкупна површина:43m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 6
Кујна Керамички плочки Поликолор 5
Дневен престој трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 18
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 10.5
Бања Керамички плочки Хантер Даглас 3.5
Вкупно 43

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата