fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Кат:3
Вкупна површина:304m2
Станови на кат5

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 3 – Бранислав Нушиќ
Стан 16 Стан 17 Стан 18 Стан 19 Стан 20

Стан 16

Стан 17

Стан 18

Стан 19

Стан 20

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:3
Површина:61.1m2
img18

Продадено

Кат:3
Површина:62m2
img18

Продадено

Кат:3
Површина:43.4m2
img18

Продадено

Кат:3
Површина:55m2
img18

Продадено

Кат:3
Површина:83.1m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата