fbpx
Назад во кат

стан Трособен 17

Вкупна површина:55m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 3.7
Кујна Керамички плочки Поликолор 5.2
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 18.1
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 12.1
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 7.8
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.1
Вкупно без тераса 51
тераса 1 Керамички плочки 4
Вкупно 55

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата