fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Кат:2
Вкупна површина:304m2
Станови на кат5

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 2 – Бранислав Нушиќ
Стан 11 Стан 12 Стан 13 Стан 14 Стан 15

Стан 11

Стан 12

Стан 13

Стан 14

Стан 15

Пребарај станови во зградата:

img18

Продадено

Кат:2
Површина:61.1m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:62m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:43.4m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:55m2
img18

Продадено

Кат:2
Површина:83.1m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата