fbpx
Назад во кат

стан Трособен 15

Вкупна површина:61.1m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 4.7
Кујна Керамички плочки Поликолор 6.2
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 20.2
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 12.3
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 9.6
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.6
Вкупно без тераса 57.6
тераса 1 Керамички плочки 3.5
Вкупно 61.1

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата