fbpx
Назад во кат

стан Трособен 14

Вкупна површина:62m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 4.5
Кујна Керамички плочки Поликолор 5.3
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 21.9
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 12.8
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 9.4
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.6
Вкупно без тераса 58.5
тераса 1 Керамички плочки 3.5
Вкупно 62

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата