fbpx
Назад во кат

стан Трособен 7

Вкупна површина:70.9m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 5.5
Кујна Трпезарија Керамички плочки Поликолор 10.2
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Повеќеслоен паркет Поликолор 22
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 11.6
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 8.4
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.1
Тоалет Керамички плочки Хантер даглас 2.4
Вкупно без тераса 64.2
тераса 1 Керамички плочки 4
тераса 2 Керамички плочки 2.7
Вкупно 70.9

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата