fbpx
Назад во кат

стан Трособен 24

Вкупна површина:61.3m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 4.5
Кујна Керамички плочки Поликолор 5.3
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 18.8
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 12.8
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 9.6
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.6
Вкупно без тераса 55.6
тераса 1 Керамички плочки 5.7
Вкупно 61.3

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата