fbpx
Назад во кат

стан Двособен 23

Вкупна површина:43.4m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 3.3
Кујна Керамички плочки Поликолор 6.2
Дневен престој трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 17.5
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 10.1
Бања Керамички плочки Хантер даглас 3.6
Вкупно без тераса 40.7
Тераса Керамички плочки 2.7
Вкупно 43.4

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата