fbpx
Назад во кат

стан Трособен 25

Вкупна површина:60.6m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
ВЛЕЗЕН ХОЛ Керамички плочки Поликолор 4.7
Кујна Керамички плочки Поликолор 6.2
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ Трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 17.4
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 12.3
Спална соба 2 Повеќеслоен паркет Поликолор 9.7
Бања Керамички плочки Хантер даглас 4.6
Вкупно без тераса 54.9
тераса 1 Керамички плочки 5.7
Вкупно 60.6

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата