fbpx
Назад во кат

стан Двособен 22

Вкупна површина:54.9m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Влезен хол Керамички плочки Поликолор 4.1
Кујна Керамички Поликолор 6.1
Дневен престој трпезарија Повеќеслоен паркет Поликолор 25.1
Спална соба 1 Повеќеслоен паркет Поликолор 11.5
Бања Керамички Хантер Даглас 4.2
Вкупно без тераса 51
Тераса 1 Керамички 3.9
Вкупно 54.9

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата