fbpx
Назад во кат

стан Двособен Стан 1 – Црниче

Вкупна површина:41.27m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Влез Керамички плочки Малтерисано 2.63
Кујна Керамички плочки Кер. пл. / Малтер. 4.09
Трпезарија и Боравок Паркет Малтерисано 15.12
Спална соба Паркет Малтерисано 11.55
Бања Керамички плочки Керамички плочки 3.63
Балкон Керамички плочки Фасадна обработка 4.25
Вкупно 41.27

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата