fbpx
Назад во кат

стан Двособен Стан 1 – Црниче

Вкупна површина:37.45m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Кујна Керамички плочки Кер. пл. / Малтер 5.50
Трпеарија и Боравок Паркет Малтерисано 15.75
Дегажман Паркет Малтерисано 1.70
Спална соба Паркет Малтерисано 8.22
Бања Керамички плочки Керамички плочки 3.72
Балкон Керамички плочки Фасадна обработка 2.55
Вкупно 37.45

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата