fbpx
Назад во кат

стан Двособен Стан 2 – Црниче

Вкупна површина:52.97m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Влез Керамички плочки Малтерисано 6.20
Кујна Керамички плочки Кер. пл. / Малтер 6.46
Трпезарија и Боравок Паркет Малтерисано 22.64
Еднокреветна соба Паркет Малтерисано 9.60
Бања Керамички плочки Кер. пл. / Малтер 3.83
Балкон Керамички плочки Фасадна обработка 4.24
Вкупно 52.97

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата