fbpx

проект Црниче, Востаничка 33

Кат:Кат 1, Влез 1
Вкупна површина:155.78m2
Станови на кат2

Помини со маусот врз сликата и одбери стан

Кат 1 – Влез 1 – Црниче
Стан 1 Стан 2

Стан 1

Стан 2

Пребарај станови во зградата:

img18

Трособен Стан 1 – Црниче

Види повеќе
Кат:Кат 1, Влез 1
Површина:70.56m2
img18

Продадено

Кат:Кат 1, Влез 1
Површина:85.22m2
Повеќе
Филтер

Филтер

X

Површина (m2)

Број на соби

1
2
3
4
5

Положба

Запад
Исток
Југ
Север

Кат

Кат 1
Кат 2
Кат 3
Кат 4
Подкровје
Приземје

Зграда

Пребарај

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата