fbpx
Назад во кат

стан Четворособен Стан 2 – Црниче

Вкупна површина:85.22m2

*За да видите повеќе скролајте налево

Просторија Под Плафон П (m2)
Влез Керамички Плочки Малтерисано 5.77
Кујна Керамички Плочки Кер. пл/ Малтер 6.10
Трпезарија и Боравок Паркет Малтерисано 26.82
Дегажман Паркет Малтерисано 2.49
Еднокреветна соба Паркет Малтерисано 9.00
Еднокреветна соба Паркет Малтерисано 8.62
Спална соба Паркет Малтерисано 14.41
Бања Керамички Плочки Кер. пл/ Малтер 3.63
Бања Керамички Плочки Кер. пл/ Малтер 3.84
Гардеробер Паркет Малтерисано 1.05
Балкон Керамички Плочки Фасадна обработка 3.49
Вкупно 85.22

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата