fbpx

проект Тетовска бр. 40, Центар

Вкупна површина на земјиште:358m2
Вкупна нето изградена површина:1484m2
Станови:16
Изведен објект:2020

Објектот е предвиден како А2 домување во станбена зграда и се наоѓа на ул. Тетовска број 40 во КО Центар 1 (Олимписки базен/Корчагин)).
Вкупната нето планирана површина е 1484м2, од кои 920м2 се станбен простор (16 станови распоредени на 6 ниво), 292м2 се планирани за затворен гаражен и подрумски простор на едно ниво и 282 м2 се планирани за заеднички простории и комуникации.
Изградбата на објектот започна на 02.09.2020 година а се планира да биде завршен најдоцна до 31.12.2021 година.
Објектот ќе се карактеризира со солидна топлинска и звучна изолација, современ урбан изглед и ќе ги нуди сите поволности на квалитетен живот.
Се нудат повеќе видови станбени единици со големина од 38м2 па до 85м2 односно станови со една, две или три спални.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

 • Детска градинка Пинокио Центар – 700м
 • ОУ 11 Октомври -450м
 • СУГС Гимназија Корчагин – 200м
 • Универзитет Кирил и Методи – 1,6kм
 • Веро Џамбо – 850м
 • Трговски центар ГТЦ – 700м
 • Градски Клинички Центар ,Собрание на РМ -500м.
 • Поликлиника МВР – 230м.
 • Плоштад-центар Скопје – 1.1км
 • Олимписки базен – 400м
 • Црвен крст на РМ – 170м
 • Железничка и Автобуска станица – 1.1км
 • Зелен пазар – 450м
 • Стара чаршија – 1,5км
 • Лоциран е на топ локација, која иако се наоѓа во срцето на градот Скопје сепак е тивко место за живеење во непосредна близина на се што е потребно за добар, современ и безбеден живот.
 • Во околината се наоѓаат сите неоходни сервисни и услужни дејности, административни и институционални објекти како детска градинка, училишта, супермаркети, пазар, парк, болници и друго.

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата