fbpx

проект Бранислав Нушиќ

Вкупна површина на земјиште:535m2
Вкупна нето изградена површина:1956m2
Станови:25
Изведен објект:2019

Објект А2 домување во станбена зграда, се наоѓа на ул. „Бранислав Нушиќ“ бр.6, КО Карпош (Полициска станица Карпош). Вкупнa нето изградена површина е 1956m², од кои 1429m² станбен простор (25 станови распоредени на 5 нивоа), 199m² затворен гаражен простор на едно ниво и 328m² заеднички простории и комуникации. Со изградба на истиот се започна на 22.04.2019 година, а се заврши во јуни 2020 год. Објектот карактеризира со добра топлинска и звучна изолација, современ изглед, квалитетен живот. Нуди различни видови станбени единици, од 26m² до 84m², станови со една, две и три спални соби. Се наоѓа на одлична локација, тивко место за живеење, а блиску до Центар, и до сé што е потребно за добар, современ и безбеден живот. Околината нуди сé што е потребно за квалитетен живот: детска градинка, училишта, факултет, супермаркети, пазар, парк, болници, лесна сообраќајна поврзаност со цело Скопје.

Помини со маусот врз сликата и одбери кат

Зградата е во близина на:

 • Детска градинка Орце Николов Карпош – 250м
 • ОУ Вера Циривири Трена - 400м
 • СУГС Гимназија Орце Николов – 700м
 • Технички факултети – 550м
 • Драмски театар – 300м
 • Центар за странски јазици – 450м
 • Супермаркет Тинекс – 300м
 • Градска Општа Болница 8ми Септември – 1,4км
 • Дебар Маало (ресторани) – 1км
 • Телеком Арена – 1,5км
 • Долгогодишно искуство во инвестиции и изведба на станбено деловни објекти (2001 година).
 • Одлична локација, мирна но централна блиску до секаква потреба.
 • Одлична инвестиција за тие што бараат дом, но и за тие што сакаат да ги реинвестираат парите во недвижнини.
 • Долготраен стабилен раст на вредноста на недвижнината .
 • Лесна комуникација (Партизанска и Илинденска).

за повеќе информации

Контактирајте нè:

+389 2 2522 367

+389 75 414 435

Пишете ни во контакт формата