fbpx

Вангел Тодоровски бр.17, Аеродром

Багдатска број 3, Карпош

Црвена Вода бр. 8, Центар

Дане Крапчев бр. 13, Центар

Христо Смирневски бр.55, Центар

Мајаковски бр. 3 и 5, Центар

Мелсунген, Германија

Бранислав Нушиќ бр.6, Скопје

Среќко Пужалка бр. 52, Ченто

Тетовска бр.40, Центар

Можеш да ни веруваш!

Вангел Тодоровски бр.17, Аеродром

Багдатска број 3, Карпош

Црвена Вода бр. 8, Центар

Дане Крапчев бр. 13, Центар

Христо Смирневски бр.55, Центар

Мајаковски бр. 3 и 5, Центар

Мелсунген, Германија

Бранислав Нушиќ бр.6, Скопје

Среќко Пужалка бр. 52, Ченто

Тетовска бр.40, Центар

Можеш да ни веруваш!

Пандев доо За нас

Домот е најважната работа во нашите животи, секоја приказна започнува од таму.
Нашата фирма Пандев ДОО има традиција на допринесување стабилност, удобност и топлина во домовите на нашите клиенти. Нашата приказна започнува во Мај 1990 година, кога е формирана фирмата Југометал која во 1997 се преименува во Пандев ДОО. Почетоците во инвестиции во станбено-деловни објекти се од 2001 година па сè до ден денес.
Професионалноста, искреноста и принципиелноста се нашиот „trademark“ и се нашите столбови за начин на живот. Со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.
Ефикасност и квалитет во начинот на работа и секогаш во склоп со дадената динамика на работа. Наше задоволство е кога сите заедно сме среќни и задоволни.
Сакаме да бидеме присутни во градењето на нашето општество и да бидеме одговорни према истото. Нешто со кое можеме да се гордееме и нешто што е препознатливо за нас е брзината на изведба, држење цврсто до дадената динамика и добивање имотен лист со самото завршување на изведбата, без дополнителни рокови и чекања за истото.

Историјат Нашите почетоци

1990

Основана е фирмата Југометал Струмица која почнува со производство на тоалетна хартија “AЛФРОС”. Заедно со фирмата Беличе единствени на просторот на поранешна Југославија со производстсво на шнеки (полжови) и цилиндри за машини.

1997

Преименување на фирмата во Пандев ДОО, производство на полиетиленска и полипропиленска амбалажа.

2001

Производство на полиетиленско црево за оптички кабел. Започнуваме со инвестиции во недвижнини. Првиот објект (8 станови) е на ул.Христо Смирневски бр.55 КО Центар 1 (позади Радио Бран). Со градба е започнато во март 2001, а се заврши во декември 2001. Вкупен период на изградба беше 9 месеци.

2002

Нашиот втор објект (12 станови), на улица Багдатска број 3 КО Карпош, веднаш спроти ресторан Сидро беше почнат во август 2002, а се заврши во април 2003.

2003

Третиот објект (12 станови) е на улица Мајаковски бр.3 и 5 КО Центар 1 (спроти Универзална сала, зад кафичот Броз). Со градба се започна во јуни 2003 година, а се заврши мај 2004 година. Вкупен период на изградба беше 11 месеци.

2004

Четвртиот објект (15 станови) е на улица Црвена Вода број 8, (до Броз кафе). Вкупен период на изградба беше 12 месеци.

2008

Петтиот објект (11 станови) е на ул. Дане Крапчев бр. 13. КО Центар 1 (Дебар Маало). Вкупен период на изградба до примопредавање на новите сопственици беше 8 месеци.

2011

Шестиот објект (59 станови) е на улица Вангел Тодоровски бр.17 населба Аеродром (во близина на поликлиниката Јане Сандански). Со изградба се започна јуни 2011, а објектот беше завршен во ноември 2012 година.

2015

Седмиот објект во кој имаме инвестирано е во Мелсунген, Германија, кој нè прави една од ретките фирми што има инвестирано во Германија по европски и највисоки стандарди. Со градба се започна во декември 2015 година, а се заврши во април 2017 година.

2019

Ребрендирање на фирмата Пандев ДОО. Новата инвестиција во станбен објект се наоѓа на улица Бранислав Нушиќ број 6 , КО Карпош.

2020

Завршен објект во Карпош на улица Бранислав Нушиќ 6 . Почнати два нови објекта на улица Тетовска 40 општина Центар и Срекќо Пужалка бр 52 населба Ченто.

2021

Завршени се двата објекта започнати во 2020 година на улица Тетовска 40, Центар и Среќко Пужалка 52 во населба Ченто.

2022

Се започнува нов проект на улица Востаничка 33 , во населба Црниче.

Види повеќе

Проекти Завршени и тековни

img18

Црниче, Востаничка 33

8 слободни станови

Види повеќе
img18

Среќко Пужалка бр. 52, Ченто

0 слободни станови

Види повеќе
img18

Тетовска бр. 40, Скопје

2 слободни станови

Види повеќе

Сведоштва Задоволни клиенти

Сакаме јавно да изразиме голема благодарност до Пандев ДОО за ефикасноста и ефективноста како и квалитетот при изведбата на станбениот објект на ул. Дане Крапчев бр.13 Општина Центар (Дебар Маало), каде што сме и сопственици на стан во истиот објект. Градените зафати се одвиваа по доставениот план од страна изведувачот во наведените рокови во купопродажниот […]

Анета и Влатко Митеви
Види повеќе

Нашата соработка започна во 2011 година, принципиелноста и квалитетот би ги нагласил како главни атрибути на Пандев ДОО, како корисници на еден од становите на објект „Црвена Вода бр. 8“. Објектот е изграден во 2005 година и до денес немам никакви замерки кон квалитетот на истиот. Кон идните потенцијални купувачи препорачувам да не се двоумат […]

Калин Бабушку – Управител и сопственик на „Македонија Експорт“
Види повеќе

Како соработници и сопственици на стан во објектот Аеродром 2012 година, имаме уникатна шанса, но и обврска да дадеме отчет за нашата соработка со фирмата Пандев ДОО. Како изведувачи на објектот можеме слободно да нагласиме дека квалитетот е на врвно ниво, и сакам да потенцирам на волјата на инвеститорот да не штеди во квалитетот на […]

Гоце Ѓоноски – Управител на „Зенит Монт“
Види повеќе

Ја користам можноста и ја поздравувам иницијативата на фирмата Пандев ДОО Скопје да своите градби ги презентира на интернет страна која ќе биде достапна за секој. Со фирмата Пандев ДОО Скопје, имам соработка од средината на 2000 година кога за прв пат направи смел чекор во полето на инвестирање во станбени згради и тоа на […]

Архитект Ѓоко Динев
Види повеќе

Кога решив да отворам свој бизнис (аптека), освен локацијата, многу важно ми беше и со кого ќе соработувам (почнувајќи од изнајмување на деловниот простор). Стабилниот и професионален однос се забележа уште при првата средба, така што без пречки ги договоривме деталите, и сеуште така функционираме десет полни години. Сопствениците на Пандев ДОО, чиј што деловен […]

Mr.Pharm Марија Шкварча Поповска – ПЗУ Аптека Марија Гален Фарм Скопје
Види повеќе

2012 godine doselila sam se u Skoplje, Makedoniju zbog promene radnog mesta. Trazila sam da kupim jednosoban stan. Kako nikoga ne poznajem u Skoplju morala sam da pogledam mnogo stanova na dosta lokacija. Uzimajuci u obzir kvalitet gradnje, interesantnu lokaciju Aerodrom – Skoplje, kao i poslovnu komunikaciju i saradnju investitora, odlucila sam se za firmu […]

Сопственик на стан во зграда Аеродром
Види повеќе